Advertisement

20 Ιουλιου 1974 Δεν Ξεχνω : Για μια χούφτα από το χώμα τη.

20 Ιουλιου 1974 Δεν Ξεχνω : Για μια χούφτα από το χώμα τη.. Με τη δράση της βάζει το λιθαράκι της για να κρατά τη ψηλά το φρόνημα, τον πόθο της επιστροφής και να μυεί τους. Συλλογοσ εφεδρων πελοποννησου (σ.ε.π.) δεν ξεχνω. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής. Το καλοκαίρι του 1974 βρισκόμουν στο παρίσι. Σήμερα, 20 ιουλίου, ο απανταχού ελληνισμός θυμάται μια θλιβερή επέτειο της ιστορίας του· την τουρκική εισβολή στην κύπρο το 1974.

Στην κύπρο το 1974, υπήρξαν πολεμιστές που έγραψαν ιστορία…στρατιώτες. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής. Σήμερα συμπληρώνονται τριανταεννέα χρόνια από το μαύρο πρωινό της 20ης ιουλίου του 1974, όταν οι ορδές του αττίλα εισέβαλαν στην κύπρο, σκορπώντας το θάνατο και την καταστροφή. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής δημοκρατίας. Για μια χούφτα από το χώμα τη.

aeroporiapostratos : Παναγιώτης Καράμπελας: ¨22 ΙΟΥΛΙΟΥ ...
aeroporiapostratos : Παναγιώτης Καράμπελας: ¨22 ΙΟΥΛΙΟΥ ... from 1.bp.blogspot.com
Τα 6 σκάφη παραπλέουν το ακρωτήρι του απ. Το καλοκαίρι του 1974 βρισκόμουν στο παρίσι. Ἰουλίου 20, 2013 ἀπὸ τὸν/τὴν momyof6. Όλοι όσοι ευθύνονται θα πρέπει να δικαστούν σε διεθνή δικαστήρια για εγκληματικές πράξεις. Στην κύπρο το 1974, υπήρξαν πολεμιστές που έγραψαν ιστορία…στρατιώτες. Φοιτητής με άδεια παραμονής ανανεώσιμη ετησίως, αγχωμένος κάπως γιατί το διαβατήριό μου έληγε σε μερικούς μήνες και δεν ήξερα αν θα μου το. Τη χώρα τους την αγαπούν με πάθος. Σήμερα συμπληρώνονται 45 χρόνια από το μαύρο πρωινό της 20ης ιουλίου του 1974, όταν οι ορδές του αττίλα εισέβαλαν στην κύπρο.

20 ιουλίου, 2021 20.07.2021 • 21:18.

Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής δημοκρατίας. Κανένας δεν ξεχνά τίποτα δεν ξεχνιέται. Αναρτήθηκε από εθνοκρατια στις 12:47 μ.μ. Για μια χούφτα από το χώμα τη. Σάββατο 20 ιουλίου 1974 , ώρα 00:15. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής. Ο κυπριακός ελληνισμός τιμά σήμερα τους πεσόντες της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και καταδικάζει σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα, φοιτητικές παρατάξεις και άλλα οργανωμένα σύνολα καταδικάζουν την τουρκική εισβολή του 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή. Τουρκικά στρατεύματα αποβιβάζονται στην ακτή πέντε μίλι στα παράλια της κερύνειας. Πώς μπορούμε να έχουμε ειρήνη όταν φανατικοί δολοφόνοι ζουν ανάμεσά μας; Ἰουλίου 20, 2013 ἀπὸ τὸν/τὴν momyof6. 42 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής ήχησαν οι σειρήνες. Πριν 46 χρόνια η τουρκία, παίρνοντας αφορμή από το πραξικόπημα που διενήργησε η στρατιωτική κυβέρνηση των αθηνών στις 15 ιουλίου 1974, με το. 0:50 περήφανοι ανορθωσιάτες 5 637 просмотров.

«το κράτος… το αισθάνονται σαν ξένο, όχι δικό τους, και δεν το πονούν. 42 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής ήχησαν οι σειρήνες. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής δημοκρατίας. Στην κύπρο το 1974, υπήρξαν πολεμιστές που έγραψαν ιστορία…στρατιώτες. 20 ιουλίου, 2021 20.07.2021 • 21:18.

Υπέρ Αληθείας: Ιουλίου 2010
Υπέρ Αληθείας: Ιουλίου 2010 from 3.bp.blogspot.com
Η 20η ιουλίου του 1974 αποτελεί μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του σύγχρονου ελληνισμού. Δεν ξεχνω τη μητέρα μου η οποία, όταν ήμουν μαθητής και τη ρώτησα ποια ήταν και τι απέγινε η καλύτερη παιδική της φίλη, μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ασταμάτητα δάκρυα πως βρέθηκε βιασμένη και κομματιασμένη σε ένα παλιό σκουριασμένο βαρέλι. H τούρκικη εισβολή στην κυπρο το 1974 (τουρκική: Τουρκικά στρατεύματα αποβιβάζονται στην ακτή πέντε μίλι στα παράλια της κερύνειας. Επίσης δεν ξεχνούμε ότι το δρόμο για την τουρκική κατοχή τον άνοιξε η χούντα στην ελλάδα, με την ανατροπή της εκλεγμένης και δημοκρατικής κυπριακής κυβέρνησης του. Στη τουρκική εισβολή με την κωδική παρότι η τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», ώστε να επανέλθει η συνταγματική τάξη μετά το. Όλοι όσοι ευθύνονται θα πρέπει να δικαστούν σε διεθνή δικαστήρια για εγκληματικές πράξεις. Στόχος των ελληνικών δυνάμεων στην κύπρο είναι να αποκόψουν τον τουρκοκυπριακό θύλακο της λευκωσίας από το προγεφύρωμα της κερύνειας.

Τα δεδομένα που δημιούργησε η εισβολή της 20ης ιουλίου 1974 δεν θα γίνουν αποδεκτά από εμάς τους εθνικοκοινωνιστές ούτε θα γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε λύση που θα εδράζεται επ' αυτών.

Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής δημοκρατίας. H τουρκική εισβολή στην κύπρο το 197415 (τουρκικά: Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού. Δεν ξεχνω τη μητέρα μου η οποία, όταν ήμουν μαθητής και τη ρώτησα ποια ήταν και τι απέγινε η καλύτερη παιδική της φίλη, μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ασταμάτητα δάκρυα πως βρέθηκε βιασμένη και κομματιασμένη σε ένα παλιό σκουριασμένο βαρέλι. «γιατί δεν έχουμε ακόμα ειρήνη; Αναρτήθηκε από εθνοκρατια στις 12:47 μ.μ. Αρχίζει η επιχείρηση αττίλας, το πρώτο στάδιο της τουρκικής εισβολής στην κύπρο. Την επομένη, 21 ιουλίου, οι μάχες στην κύπρο συνεχίζονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Kıbrıs barış harekâtı, επιχείρηση ειρήνευσης κύπρου ή τουρκικά: Σήμερα συμπληρώνονται 45 χρόνια από το μαύρο πρωινό της 20ης ιουλίου του 1974, όταν οι ορδές του αττίλα εισέβαλαν στην κύπρο. Atilla harekâtı, επιχείρηση αττίλας) ήταν. Φοιτητής με άδεια παραμονής ανανεώσιμη ετησίως, αγχωμένος κάπως γιατί το διαβατήριό μου έληγε σε μερικούς μήνες και δεν ήξερα αν θα μου το. Με τη δράση της βάζει το λιθαράκι της για να κρατά τη ψηλά το φρόνημα, τον πόθο της επιστροφής και να μυεί τους.

Η νεα σαλαμινα αμμοχωστου δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά είναι η ίδια η αμμόχωστος και πρεσβεύει τις αξίες της δημοκρατίας και της ευγενούς άμιλλας. Γύρω στις 04:00 γυρίσαμε στις θέσεις διασποράς στο στρατόπεδο της ελδυκ. Τα δεδομένα της εισβολής πρέπει να ανατραπούν με απελευθερωτικό αγώνα. Δεν ξεχνω τη μητέρα μου η οποία, όταν ήμουν μαθητής και τη ρώτησα ποια ήταν και τι απέγινε η καλύτερη παιδική της φίλη, μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ασταμάτητα δάκρυα πως βρέθηκε βιασμένη και κομματιασμένη σε ένα παλιό σκουριασμένο βαρέλι. Ο κυπριακός ελληνισμός τιμά σήμερα τους πεσόντες της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και καταδικάζει σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα, φοιτητικές παρατάξεις και άλλα οργανωμένα σύνολα καταδικάζουν την τουρκική εισβολή του 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή.

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. («Έρθεν ο ...
20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. («Έρθεν ο ... from xanthinews.gr
Το καλοκαίρι του 1974 βρισκόμουν στο παρίσι. 44 χρόνια μετά δεν ξεχνούμε την εισβολή του αττίλα στην κύπρο και την κατοχή μέχρι και σήμερα μεγάλου μέρους του νησιού. «γιατί δεν έχουμε ακόμα ειρήνη; Πώς μπορούμε να έχουμε ειρήνη όταν φανατικοί δολοφόνοι ζουν ανάμεσά μας; Την επανένωση της νήσου και του συνόλου του κυπριακού λαού, στο πλαίσιο των αποφάσεων του οηε, χωρίς εγγυητές και κατοχικά στρατεύματα.» δεν ξεχνάμε την εισβολή στην κύπρο, τους νεκρούς και αγνοούμενους. Η νεα σαλαμινα αμμοχωστου δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά είναι η ίδια η αμμόχωστος και πρεσβεύει τις αξίες της δημοκρατίας και της ευγενούς άμιλλας. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής. Σήμερα συμπληρώνονται 45 χρόνια από το μαύρο πρωινό της 20ης ιουλίου του 1974, όταν οι ορδές του αττίλα εισέβαλαν στην κύπρο.

Δεν σταματάμε, 45 χρόνια μετά, να διεκδικούμε τη μόνη δίκαιη και βιώσιμη λύση:

Με τη δράση της βάζει το λιθαράκι της για να κρατά τη ψηλά το φρόνημα, τον πόθο της επιστροφής και να μυεί τους. Συλλογοσ εφεδρων πελοποννησου (σ.ε.π.) δεν ξεχνω. Τα δεδομένα της εισβολής πρέπει να ανατραπούν με απελευθερωτικό αγώνα. Ο κυπριακός ελληνισμός τιμά σήμερα τους πεσόντες της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και καταδικάζει σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα, φοιτητικές παρατάξεις και άλλα οργανωμένα σύνολα καταδικάζουν την τουρκική εισβολή του 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή. Τη χώρα τους την αγαπούν με πάθος. Την επομένη, 21 ιουλίου, οι μάχες στην κύπρο συνεχίζονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Διάβολε γιατί δεν πήραμε το κιόνελι Atilla harekâtı, επιχείρηση αττίλας) ήταν. Επίσης δεν ξεχνούμε ότι το δρόμο για την τουρκική κατοχή τον άνοιξε η χούντα στην ελλάδα, με την ανατροπή της εκλεγμένης και δημοκρατικής κυπριακής κυβέρνησης του. Όλοι όσοι ευθύνονται θα πρέπει να δικαστούν σε διεθνή δικαστήρια για εγκληματικές πράξεις. Στις 20 ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του συμβουλίου ασφαλείας των ηνωμένων εθνών στις βόρειες ακτές της κυπριακής. Γύρω στις 04:00 γυρίσαμε στις θέσεις διασποράς στο στρατόπεδο της ελδυκ. Στόχος των ελληνικών δυνάμεων στην κύπρο είναι να αποκόψουν τον τουρκοκυπριακό θύλακο της λευκωσίας από το προγεφύρωμα της κερύνειας.

Φοιτητής με άδεια παραμονής ανανεώσιμη ετησίως, αγχωμένος κάπως γιατί το διαβατήριό μου έληγε σε μερικούς μήνες και δεν ήξερα αν θα μου το 20 ιουλιου. Τουρκικά στρατεύματα αποβιβάζονται στην ακτή πέντε μίλι στα παράλια της κερύνειας.

Posting Komentar

0 Komentar